top of page

Aktuálně k 24.5.2021

⚠️Od pondělí 24.5.2021 se vracíme do tělocvičen!⚠️

ROZVRH (odkaz zde) se zatím nemění, zůstane stejný jako doposud až do konce školního roku. Od září rozvrh upravíme, rozšíříme💪😉


DĚTI KTERÉ NEJSOU V NAPROSTO ZDRAVÉ KONDICI, ZŮSTANOU DOMA


Podmínky pro vstup do cvičebních prostor:

Všechny osoby, které vstupují a pobývají ve vnitřním prostoru, musí splnit podmínku:

- platný negativní PCR test ne starší než 7 dní

- nebo antigenní test ne starší než 72 hod

- nebo potvrzení o očkování (14 dní po ukončené 2. dávce)

- nebo potvrzení, že spadají do ochranné lhůty 90 dní od prodělání nemoci Covid-19

- také je možné se prokázat dokladem (čestné prohlášení) o testu provedeném na pracovišti, ve škole


- děti přijdou sportovně oblečené. Při výkonu fyzického tréninku NEMUSÍ mít cvičící osoby zakryté dýchací cesty respirátorem. Tato podmínka platí již ode dne 18.5.! (viz. Změna Mimořádného opatření o nošení ochranných prostředků dýchacích cest od 18.5.)


NA MÍSTĚ SI DĚTI ROZDĚLÍME DO SKUPIN.


Pravidelná dezinfekce vnitřních prostor a veškeré dodržování hygienických opatření je samozřejmostí!!!



Členské příspěvky 2021:


Platba 1. pololetí:


V případě, že proběhla platba členských příspěvků za 1. pololetí, každý člen ze SPORTOVNÍ PŘÍPRAVKY, NÁBORU, ZŠ VĚTŘNÍ může uplatnit slevu na letních příměstských táborech.


Jestliže jste členské příspěvky uhradili, nechodili jste od listopadu na on-line tréninky a nebudete již v klubu pokračovat, můžete si zažádat o vrácení poměrné částky za ušlé tréninky (do emailu napište i číslo účtu, kam budete chtít vratku poslat) na emailové adrese: nada.kocandrlova@skkck.com

Bude zde brán ohled na to, že jsme se skutečně do této situace nedostali naší chybou. Omezení, uzavření přišlo nařízením vlády ČR. Ze strany klubu jsme i přes všechna nařízení zůstali stále aktivní.


Platba za 2. pololetí:


Jestliže jste navštěvovali on-line tréninky a od dubna s námi cvičíte venku, ať už chodíte 1x nebo 2x v týdnu, doplatíte pouze ZÁKLADNÍ ČLENSTVÍ 1750,- Kč. Doporučuji uchopit tuto příležitost a chodit do konce června 2x v týdnu 😉 Jestliže již proběhla platba v plné výši, bude přeplatek převeden na další pololetí od září 2021.


Pokud jste s námi začali trénovat až od dubna 2021 venku, doplatíte částku 1000,- Kč.


ZÁVODNÍ A ZÁKLADNÍ SKUPINY po celou dobu omezení byly stále v pohybu, možností bylo několik. Zároveň budou mít od klubu úlevy na různých akcích. Částka členství se tedy nemění.


Platbu zašlete na účet klubu, číslo účtu najdete na našich webových stránkách www.skkck.com, jako variabilní symbol uveďte rodné číslo dítěte a do poznámky "jméno a příjmení dítěte - doplatek členských příspěvků". Pokud využijete univerzální QR kód pro platby na účet SKKCK (zde) načtením přes Vaší bankovní aplikaci v mobilním telefonu, číslo účtu klubu se načte automaticky. Vše ostatní pak doplníte ručně.



Těšíme se na vás! ❤️ S přátelským pozdravem trenérka Naďa a celý úžasný tým 🥋❤️



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

JARNÍ PRÁZDNINY 2024

V týdnu od 11. - 17.3. 2024 jsou jarní prázdniny, tréninky karate a sportovní přípravky neprobíhají. Užijte krásné prázdniny a od pondělí 18.3. se na vás budeme opět těšit. 🥋❤️‍🔥

Příspěvky

bottom of page