top of page

Opět skvělé výsledky!


Sice velmi náročné ale úspěšné dny má náš klub za sebou.

SVĚTOVÁ LIGA VE ŠPANĚLSKU a MEMORIÁL JOSEFA RAJCHERTA V LOVOSICÍCH


MEMORIÁL JOSEFA RAJCHERTA:

Vedení výjezdu na tento turnaj se ujali naši trenéři Dejf Klewar a Pavel Mikeš. Odvedli skvělou práci, dovedli každého závodníka až do finále, na to nelze napsat nic jiného než WAAAU a kloubouk dolů. NESKUTEČNÝ VÝKON!! VELIKÁ GRATULACE VŠEM, ZVLÁDLI JSTE NA VÝBORNOU A DĚKUJEME ZA PERFEKTNÍ REPREZENTACI KLUBU.


SVĚTOVÁ LIGA VE ŠPANĚLSKU:

Dnes si dominantním výkonem náš závodník Martin Enev vybojoval BRONZOVOU MEDAILI!!!

Velká sláva, velká paráda Martine, pokračuj na cestě, kterou ses vydal, stále se srdíčkem, pokorou, úctou, dřinou a věř, že to přijde.


Mira Bučková jednou týdně společný trénink a podívej, kam všude se podíváme a dokonce každým závodem jsou výsledky lepší a lepší hodně to táhneme srdíčkem. Těším se na pravidelnější spolupráci a věřím, že toho ještě společně dost zažijeme. Markéta Klewarová a Jára Farabauer dva obrovský dříči, krůček po krůčku s vaší obrovskou vůlí, tvrdou prací a srdíčkem, se jistě také dočkáte. Změny jsou každým zápasem znát, někdy to prostě jen déle trvá, ale když budete věřit a dále proto žít, výsledky se dostaví.


A Dominik Kočandrle vím, že to přijde!! Jsi skvělý závodník, jen tvá cesta je trnitá, vím ale, že jsi po mamince a ta NIKDY bojovat nepřestane!! SPOLU TO ZVLÁDNEME, SPOLU JSME NEJSILNĚJŠÍ!! JSI SKVĚLÝ ČLOVĚK, ZÁVODNÍK A TRENÉR NAŠICH BUDOUCÍCH ŠAMPIONŮ!!

TÝME JSEM NA VÁS TAAAK HRDÁ, ŽE TO SLOVY NEDOKÁŽI POPSAT!! DĚKUJI!!


Vaše trenérka Naďa a tým SKKCK


Další fotky z obou akcí najdete na našem Facebooku:


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

JARNÍ PRÁZDNINY 2024

V týdnu od 11. - 17.3. 2024 jsou jarní prázdniny, tréninky karate a sportovní přípravky neprobíhají. Užijte krásné prázdniny a od pondělí 18.3. se na vás budeme opět těšit. 🥋❤️‍🔥

Příspěvky

bottom of page